A magyar zene mikrokozmosza

2024. április 20-án

18 órakor, 20 órakor, 22 órakor

Kapunyitás minden program kezdete előtt 20 perccel.

Üdvözöljük a magyar zene mikrokozmoszában!

A Kulturnatt 2024-en a Magyar Nagykövetség örömmel ajánlja a Linnéuniversitet Pszichológi Intézet docensének, Harmat Lászlónak angol nyelvű előadásait "Hogyan hat a zene az érzelmekre?" és "Flow-tapasztalatok és zenélés" címmel, valamint a budapesti fiatal tehetségek, a Trio Opus One (Maryia Trepashka - hegedű, Donáczi Cseperke Beáta - cselló, Kepes Olivér - zongora) koncertjeit.

Minden koncert után megtekinthetik a magyar zeneszerző, Bartók Béla zenei világáról szóló Mikrokozmosz című kiállításunkat. A koncert előtt és után látogasson el a nagykövetség épületét körülvevő szabadtéri fotókiállításunkra, amely Róth Miksa magyar üveg- és mozaikművész szecessziós és art deco alkotásait mutatja be, és keresse meg Kolodko Mihály ukrán-magyar művész mini-Nobel szobrát a Nobelgatanon, a nagykövetség mellett.

A programok ingyenesek, de a korlátozott férőhelyek miatt regisztráció szükséges a rsvp.stockholm@mfa.gov.hu oldalon keresztül, jelezve, hogy melyik időpontban vesz részt a programon.

Kérjük, hogy az Önnel együtt érkezők nevét is regisztrálja.

Belépéskor fényképes igazolvány felmutatása szükséges.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a stockholmi biztonsági előírásoknak megfelelően a nagyobb táskáikat, hátizsákjaikat nem hozhatják be az épületbe.

Megerősítő e-mailt küldünk Önnek.

 

A részletes program az alábbi weboldalon is elérhető:

https://kulturnattstockholm.se/event/liszt-bartok-och-kodaly-by-young-talents-from-hungary/?lang=en

A műsor a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósul meg.

Részletek a programról:

https://nemzetitehetsegprogram.hu/

 

Szeretettel várjuk Önöket!